Bodilles kro, hyggeligt spisested I skagen

Bodilles Kro er et af Skagens mest kendte spisesteder. Her kommer skagboerne og turister fra hele verden for at nyde god dansk mad i hyggelige og hjemlige omgivelser. Restauranten er spisestedet for hele familien. Vi har åbent hele året, og her er alle velkommen. Til børnene er der en speciel menu, og om sommeren kan de små boltre sig i vores kæmpe-sandkasse i det hyggelige og lukkede gårdmiljø. I sommerhalvåret er det muligt at spise i kroens gårdhave - den grønne oase med flotte kastanje og briketræer.

På menukortet findes foruden traditionelle danske retter også et spændende udvalg af fisk. Alle vore a la carte-retter kan købes ud af huset.

Kvalitet er et begreb, vi aldrig går på kompromis med. Vore faglærte kokke sætter en ære i at servere veltillavet mad baseret på de bedste og mest friske råvarer efter traditionelle opskrifter.

​Bodilles Kro er stedet i Skagen, Ålbæk og Hulsig, hvor det lokale erhvervsliv ofte inviterer gæsterne på lækker mad i forbindelse med møder eller andre arrangementer. Vi opfylder naturligvis gerne specielle ønsker, lige som vi også leverer mad ud af huset til fester, receptioner, jubilæer eller andre mærkedage.​

Kom på rundtur i Bodilles kro

Vi byder jer velkommen til Bodilles Kro

​Se kontrolrapport​

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

Telefon 98443300

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

ALLE DAGE      kl. 12 - 22