Madoplevelser til enhver fest eller selskab

Kroen har de sidste 40 år dannet rammen om gode arrangementer og fester.

Vort faglærte køkkenteam har sammensat nogle spændende menuer. Køkkenchefen sætter en ære i at lave lækker mad, tilberedt fra bunden af friske råvarer. Kokkene kan lave næsten alt, fra traditionel dansk festmad til de specielle ønsker for den kræsne gane. Vi tilbyder menuer til enhver fest. Se det store udvalg af menuer og få inspiration til jeres næste fest. Menu priserne er gældende til og med den 31. december 2019. Alle priser er pr. person i DKK og inkl. moms.

Bodilles Kro har et vinkort med vine fra lande i hele verden i forskellige prisklasser. Vi har altid 3 hvidvine og 3 rødvine på lager, som er specielt udvalgte til selskaber i prisklassen kr. 248,- til kr. 348,-.

Vine fra de bedste årgange

Til vinentusiaster har kroejer, Peter Hansen, i samarbejde med Claus Esmark fra Danmarks ældste vinhandel, Kjær & Sommerfeldt, lavet et specielt udvalg af få kvalitetsvine fra de bedste årgange - Peters skattekistevine hvis man ønsker noget helt specielt til at fejre dagen.​

På Bodilles Kro er der også mulighed for at afholde møder, generalforsamlinger og lign. Til disse arrangementer kan vi foreslå frokostplatte, skipperlabskovs, en varm middagsret, smørrebrød eller Bodilles pølsebord, som et alternativ til vore festmenuer. Kontakt os med dine ønsker, og vi fremsender gerne et tilbud.

​​Mad ud af huset

Skal din fest eller arrangement afholdes hjemme, kan menuerne afhentes eller leveres ud af huset.​ Det er muligt at leje duge, servietter, lysestager og service til din fest eller arrangement. Så klarer vi opvasken.

​Vi glæder os til at byde velkommen på Bodilles Kro.

MED VENLIG HILSEN

Restaurant Bodilles Kro

Restauratør Dorte Jensen​​​

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro I/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Bodilles Kro

Mandag - torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Påskeferien 13.4 - 22.4

17 - 21.30

17 - 22​

12 - 22

12 - 21

12 - 22

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk