Frokostkort

Serveres mellem kl. 12 - 16.

Bodilles frokostplatte

  • 2 slags sild, håndflåede marineret sild, let kryddersild med karrysalat og 1/2 æg
  • Håndpillede rejer med citron og mayonnaise
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Lille engelsk bøf med bløde løg og agurkesalat
  • 2 slags ost og kiks
  • Rugbrød, franskbrød og smør

Platten skal nydes og serveres på fad af 3 omgange. Velbekomme.

Vi anbefaler en kølig snaps til platten. Se det spændende udvalg i snapsekortet. 

Pris pr. person minimum 2 kuverter​

198,-​

Traditionelle danske frokostretter

Retter med * kan tilberedes glutenfri, men der kan forekomme ekstra tilberedningstid​..

2 slags sild med æg, karrysalat, fedt og rugbrød*

118,-​

En lille skål kartofler med smør*

35,-​

Rødspættefileter med remoulade, citron og rugbrød

98,-​

Fiskefrikadeller med tyttebær, remoulade, citron og rugbrød

118,-​

En lille skål pommes frites med Heinz ketchup eller mayonnaise*

40,-​

Klassisk Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, rejer, asparges og dressing, serveret på brød

138,-​

Bodilles Stjerneskud med 2 stegte rødspættefileter,rejser, asparges og dressing, serveret på brød

138,-​

Håndpillede rejer med mayonnaise, citron og franskbrød*

138,-​

Pariserbøf med æggeblomme, rødbeder, kapers, løg, peberrod severet på pandestegt brød*

138,-​

En lille skål med kartofler

35,-​

Æggekage med bacon, tomat, purløg, rødbeder og rugbrød*

138,-​

2 stk. luksus smørrebrød*

  • Æg med mayonnaise og rejer
  • Flæskesteg med rødkål og agurkesalat

115,-​

2 stk. luksus vegetar smørrebrød

  • Tomat og kartoffel med vegan- moynnaise og purløg
  • Vegetarpølse med aspargessalat

65,-​

Rødspættefilet kan alt efter udbud på aktionen blive erstattet med ising- eller rødtungfilet.​

Frokost salat*

Vælg mellem:

  • Sprød salat med kylling, brødcroutoner og årstidens grønt
  • Sprød salat med laks, brødcroutoner og årstidens grønt

  • Sprød salat med vegetar med falafel, brødcroutoner og årstidens grønt

Alle salater serveres med hjemmelavet urtedressing​

125,-​

Varme middagsretter​ til frokost

Dansk Bøf med bløde løg*

med kartofler, rødbeder og skysauce

175,-​

Wienerschnitzel af kalveinderlår

med stegte kartofler, ærter, gulerødder og smørsause

215,-​

Whiskybeuf af oksefilet*

med dagens garniture, pommes frites og Bodilles Whiskysauce

275,-​

Bodilles Fiskesuppe som hovedret

med urter Brunoise, Nolly Prat, rejer, muslinger og fiskekød

188,-​

Pandestegt Rødspætte

med kartofler, tyttebær, citron og smørsauce

225,-​

Dybtstegt Fyldt Rødspætte

med rejer, asparges, blåmuslinger, kartofler og hummersauce

245,-​

Vegetar bøf *

med grill tomat, kartofler, gulerødder, asparges samt rørt vegan mayonnaise med hakket grønt

165,-​

Dessert​

Vaniljeis*

med chokoladesauce, frugt og marengs

75,-​

Vaniljeis*

med coulis, frugt og marengs

75,-​

Pandekager

med vaniljeis og chokoladesauce

80,-​

Æblekage

æblemos med sukkerrasp og flødeskum

55,-​

Varme drikke

Kaffe ad libitum på friskmalede bønner – pr. person

35,-

Te ad libitum – pr. person

28,-

3 små stykker fyldt chokolade

20,-

Varm cacao med flødeskum

38,-

Lumumba Chokolademælk med 5 cl. cognac og flødeskum

85,-

Irsk Kaffe (2 cl. Jameson whisky)

50,-

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky)

80,-

Fransk Kaffe (4 cl. Cointreau og 2 cl. Kaluha)

85,-

Baileys Kaffe (5 cl. Baileys) med Flødeskum

75,-

Cuba kaffe (5 cl. rom) med brun farin og flødeskum

80,-

Prøv den spændende Bodille kaffe

2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum

85,-

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Alle dage

Gårdhaven 

12.00 - 22.00​

12.00 - 21.30