Frokostkort

Serveres mellem kl. 12 - 16.

Rødspættefilet kan alt efter udbud på aktionen blive erstattet med ising- eller rødtungfilet.​

Bodilles frokostplatte

  • 1 slags sild, håndflåede marineret sild med karrycreme
  • ½ æg med håndpillede rejer med citron og mayonnaise
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Lun frikadelle og agurkesalat
  • Lun leverpostej med rødbeder
  • Ost og chokoladekage
  • Rugbrød, franskbrød og smør

Platten skal nydes og serveres på fad af 2 omgange. Velbekomme.

Vi anbefaler en kølig snaps til platten. Se det spændende udvalg i snapsekortet. 

Pris pr. person minimum 2 kuverter​

238,-​

Traditionelle danske frokostretter

Retter med * kan tilberedes glutenfri, men der kan forekomme ekstra tilberedningstid​..

Rødspættefileter med remoulade, citron og rugbrød

138,-​

Rødspættefileter med remoulade, citron og pommes frites

158,-​

Klassisk Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, rejer, asparges og dressing, serveret på brød

178,-​

Håndpillede rejer med mayonnaise, citron og franskbrød*

168,-​

Pariserbøf med æggeblomme, rødbeder, kapers, løg, peberrod severet på pandestegt brød*

168,-​

Lille skål med kogte eller stegte kartofler

Lille skål med pommes frites og remoulade

Ekstra remoulade, ketchup eller mayonnaise

40,-

45,-

5,-​

Æggekage med bacon, tomat, purløg, rødbeder og rugbrød*

168,-​

2 stk. luksus smørrebrød*

  • Æg med mayonnaise og rejer
  • Flæskesteg med rødkål og agurkesalat eller roastbeef med remoulade efter kokkens valg

148,-​

​     Frokostklassiker

​Håndflåede marineret sild og let kryddersild                                                           158,-
​​med karrysalat og ½ æg, fedt og rugbrød

Varme middagsretter​ til frokost

Dansk Bøf med bløde løg*

med kartofler, rødbeder og skysauce

188,-​

Wienerschnitzel af kalveinderlår

med stegte kartofler, ærter, gulerødder og smørsause

248,-​

Bodilles Fiskesuppe som hovedret

med urter Brunoise, Nolly Prat, rejer, muslinger og fiskekød

198,-​

Pandestegt Rødspætte

med kartofler, tyttebær, citron og smørsauce

258,-​

Moules Frites

Hvidvins dampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian, pommes frites og hvidløgs-mayonnaise​​

198,-​

Hjemelavet Bønnebøf på urtebund*

med kartofler, agurkesalat og urtemayonnaise-

Hjemmelavet Bønnebøf a la Herregård*

med pommes frites, ærter, gulerødder og ”vegenaise”

188,-

188,-​

Dessert​

Pandekager a la orange

2 stk. med vaniljeis, hakket mandler og appelsinsauce tilsat Grand Marnier

98,-​

Pandekager a la chokolade

2 stk. med vaniljeis og chokoladesauce

98,-​

Klassisk dansk æblekage

i et glas serveres æblemos med sukkerrasp, ribsgele og flødeskum

58,-​

Varme drikke

Kaffe på kandebrygget af friskmalede bønner – pr. person

40,-

Te på kande med citron og mælk – pr. person

35,-

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky)

80,-

Prøv den spændende Bodille kaffe

2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum

85,-

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Mandag - torsdag

Fredag 

Lørdag

Søndag

Efterårsferien 15.10 - 22.10

Uge 44

17.00 - 22.00

16.00 - 22.00

12.00 - 22.00

16.00 - 21.30

12.00 - 22.00

lukket