​Aftenkort

Serveres fra kl. 17

​Forretter

Bodilles Fiskesuppe med urter Brunoise, Noilly Prat, rejer, muslinger og fiskekød

118,-​

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian og brød og hvidløgssmør

Der skal bestilles min. 2 kuverter.

118,-​

Rejecocktail med håndpillede rejer, grønne asparges, dressing og brød 

118,-​

Kurv med 2 slags brød, urtesmør og hvidløgssmør

58,-​

​Vegetarretter

Hjemmelavet Bønnebøf på urtebund*

med kartofler, agurkesalat og urtemayonnaise

Hjemmelavet Bønnebøf a la Herregård*

med pommes frites, ærter, gulerødder og ”vegenaise”

188,-

188,-

​Fiskeretter

Pandestegt Rødspætte med kartofler, tyttebær og smørsauce

258,-​

Dybtstegt, fyldt Rødspætte med håndpillede rejer, friske asparges, blåmuslinger, kartofler og hummersauce

278,-

Bodilles Fiskesuppe som hovedret med urter Brunoise, Noilly Prat, rejer, muslinger og fiskekød 

198,-​

Moules Frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian, pommes frites og hvidløgsmayonaise​

228,-​

​      Fiskesymfoni

      Røget laks, rødspættefilet, fiskesouffle,

      Blåmuslinger, håndpillede rejer serveret på sprød 

      salat med hjemmelavet dressing og rustik brød

                                 248,-​

Stegeretter

Dansk Bøf med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede rødbeder og hvide kartofler

188,-​

Herregårdsbøf med ærter, gulerødder, pommes frites og hjemmerørt bearnaisesauce

188,-​

Wienerschnitzel af kalveinderlår med wienerdreng, ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce

248,-​

Steak af oksefilet med årstidens garniture og

pommes frites​ med bearnaisesauce 

eller Bodilles whiskysauce

365,-​

Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren. Derfor kan der forekomme ekstra ventetid, hvis dit bord bestiller forskellige retter, da tilberednings tiden kan variere.​​

Desserter

Bodilles isdrøm

Hjemmelavet is med Kaluha og Baileys på sprød mandelbund med et strejf af karamel og bær

110,-​

Vaniljeis med chokoladesauce, frugt og marengs 

90,-​

Vaniljeis med coulis, frugt og marengs 

90,-​

Pandekager a la orange 

2 stk. med vaniljeis, hakkede mandler og

appelsinsauce tilsat Grand Marnier 

98,-​

Pandekager a la chokolade

2 stk. med vaniljeis og chokoladesauce 

98,-​

Klassisk dansk æblekage

I et glas serveres æblemos med sukkerrasp, ribsgele og flødeskum 

58,-​

Varme drikke

Kaffe på kande brygget på friskmalede bønner – pr. person

40,-​

Te på kande med citron og mælk – pr. person

35,-​

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky) 

80,-​

Prøv den spændende Bodille kaffe

​Kaffe med 2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum

85,-​

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Mandag - fredag

Lørdag

​Søndag ​

17.00 - 22.00

12.00 - 22.00​

17.00 - 22.00