​Aftenkort

Serveres fra kl. 16

​Mortens aften lørdag den 10.11 serveres kun Andesteg, wienerschnitzel og stegt rødspætte!

​Forretter

Bodilles Fiskesuppe med urter Brunoise, Nolly Prat, rejer, muslinger og fiskekød

98,-​

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian og brød og hvidløgssmør

Der skal bestilles min. 2 kuverter.

98,-​

Rejecocktail med håndpillede rejer, grønne asparges, dressing og brød 

98,-​

Salattallerken med oliedressing fra Bornholm

Vælg mellem basilikum eller hvidløg

68,-​

Kurv med 2 slags brød, urtesmør og hvidløgssmør

40,-​

Kurv med 1 slags glutenfri brød, urtesmør og hvidløgssmør

20,-​

​Vegetarret

Vegetarsuppe med vegan-fraiche

Suppen er lavet på spidskål, bønner og årstidens grønt, serveres med 2 slags brød og vegan-smør

148,-​

Vegetar bøf*

med grill tomat, kartofler, gulerødder, friske asparges samt rørt vegan-mayonnaise med hakket grønt

165,-​

Bønnebøffen er lavet på 3 slags bønner (haricots verts, kidneybønner og hvide bønner) tilsat majs, rød peberfrugt og løg samt krydderier.

​Fiskeretter

Pandestegt Rødspætte med kartofler, tyttebær

og smørsauce

225,-​

Dybtstegt, fyldt Rødspætte med håndpillede rejer, friske asparges, blåmuslinger, kartofler og hummersauce

245,-

Bodilles Fiskesuppe som hovedret med urter Brunoise, Nolly Prat, rejer, muslinger og fiskekød 

188,-​

Fiskesymfoni a la Skagerrak

Røget laks, ristet kullerfilet, dampet rødspættefilet, håndpillede rejer, blåmuslinger serveret på sprød salat, med grønne asparges,

kold hjemmelavet dressing og brød

225,-​

Vores udvalg af fiskeretter afhænger af sæson og vejrforhold og kan derfor variere.​​​

Køkkenchefens beuf specialiteter af oksefilet

Steak Bearnaise med pommes frites, dagens garniture og hjemmerørt bearnaisesauce

275,-​

Whisky beuf med pommes frite, dagens garniture

og Bodilles whiskysauce

275,-​

Bøfferne steges medium, med mindre andet ønskes.

Det er kun muligt at få whiskysauce, hvis der bestilles whiskybeuf, da saucen tilberedes sammen med bøffen.​

Stegeretter

Dansk Bøf med bløde løg, skysauce, rødbeder og hvide kartofler

175,-​

Herregårdsbøf med ærter, gulerødder, pommes frites og hjemmerørt bearnaisesauce

175,-​

Wienerschnitzel af kalveinderlår med wienerdreng, ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce

215,-​

Skål salat til hovedretten med oliedressing fra Bornholm

Vælg mellem basilikum eller hvidløg

45,-​

Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren. Derfor kan der forekomme ekstra ventetid, hvis dit bord bestiller forskellige retter, da tilberednings tiden kan variere.​​

Desserter

Bodilles isdrøm

Hjemmelavet is med hvid chokolade, Kaluha

og Baileys på marcipanbund   

85,-​

Vaniljeis med chokoladesauce, frugt og marengs 

75,-​

Vaniljeis med coulis, frugt og marengs 

75,-​

Pandekager med vaniljeis, hakkede mandler og

appelsinsauce tilsat orangelikør 

85,-​

Pandekager med vaniljeis og chokoladesauce 

80,-​

Ostetallerken med 3 danske oste serveret med abrikoskompot, syltede rødløg, sorbær-lakrids syltetøj og kiks

98,-​

Klassisk dansk æblekage

I et glas serveres æblemos med sukkerrasp, ribsgele og flødeskum 

55,-​

Varme drikke

Kaffe ad libitum på friskmalede bønner – pr. person

32,-​

Te ad libitum – pr. person

28,-​

Varm cacao med Callebeaut chokolade og flødeskum

35,-​

Irsk Kaffe (2 cl. Jameson whisky) 

50,-​

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky) 

80,-​

Irsk Kaffe (6 cl. Jameson whisky) 

100,-​

Fransk Kaffe (2 cl. Cointreau) 

50,-​

Fransk Kaffe (4 cl. Cointreau) 

80,-​

Fransk Kaffe (6 cl. Cointreau) 

85,-​

Prøv den spændende Bodille kaffe

​Kaffe med 2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum

85,-​

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Alle dage

12.00 - 22.00​