​Aftenkort

Serveres fra kl. 16

​Forretter

Bodilles Fiskesuppe med urter Brunoise, Noilly Prat, rejer, muslinger og fiskekød

128,-​

Rejecocktail med håndpillede rejer, grønne asparges, dressing og hjemmebagt brød 

148,-​

Kurv med 2 slags hjemmebagt brød, urtesmør og hvidløgssmør

58,-​

​Fiskeretter

Pandestegt Rødspætte med kartofler, tyttebær og smørsauce

288,-​

Dybtstegt, fyldt Rødspætte med håndpillede rejer, friske asparges, blåmuslinger, kartofler og hummersauce

318,-

Bodilles Fiskesuppe som hovedret med urter Brunoise, Noilly Prat, rejer, muslinger og fiskekød 

198,-​

Moules Frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian, pommes frites og hvidløgsmayonaise​

218,-​

Sæsonens​ Fiskeret

Ovnbagt kullerfilet
​på urtebund af spidskål, gulerod og peberfrugt
​med et strejf af bacontern og revet peberrod.
​serveres med persille sovs

                                   288,-                               

Stegeretter

Dansk Bøf med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede rødbeder og hvide kartofler

198,-​

Herregårdsbøf med ærter, gulerødder, pommes frites og hjemmerørt bearnaisesauce

228,-​

Wienerschnitzel af kalveinderlår med wienerdreng, ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce

278,-​

Steak Bearnaise

bøf af rib eye med årstidens garniture,

pommes frites og hjemmelavet bearnaisesauce 

385,-​

Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren. Derfor kan der forekomme ekstra ventetid, hvis dit bord bestiller forskellige retter,  da tilberedningstiden kan variere.​​

Desserter

Bodilles isdrøm

Hjemmelavet is med Kahlua og Baileys på sprød mandelbund med et strejf af karamel og bær

128,-​

Vaniljeis med chokoladesauce, frugt og marengs 

98,-​

Vaniljeis med jordbærsovs, frugt og marengs 

98,-​

Pandekager a la orange 

2 stk. med vaniljeis, hakkede mandler og

appelsinsauce tilsat Grand Marnier 

118,-​

Pandekager a la chokolade

2 stk. med vaniljeis og chokoladesauce 

118,-​

Klassisk dansk æblekage

I et glas serveres æblemos med sukkerrasp, ribsgele og flødeskum 

68,-​

Varme drikke

Kaffe på kande brygget på friskmalede bønner – pr. person

45,-​

Te på kande med citron og mælk – pr. person

35,-​

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky) 

80,-​

Prøv den spændende Bodille kaffe

​Kaffe med 2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum

90,-​

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

Telefon 98443300

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider: 

MANDAG  - ​FREDAG    KL. 16- 22
LØRDAG                          KL. 12 - 22
​SØNDAG                          KL. 16- 21