​Hverdage fra kl. 17.00 samt lørdag og søndag fra kl. 16.

Forretter

Bodilles Fiskesuppe med urter, rejer, muslinger, fiskekød og brød

98,-

Rejecocktail  med håndpillede rejer og grønne asparges

serveret på tallerken med brød og hjemmelavet dressing.

98,-

Salattallerken med olieeddikedressing og brød.

68,-

Hvidvinsdampet blåmuslinger med urter Brunoise, timian samt brød og hvidløgssmør (Der skal bestilles min. 2 kuverter.)

98,-

vegetarret

Vegetarbøf med petit kartofler, grønne asparges og stegte gulerødder med hakket rødløg og chiliolie

175,-

Fiskeretter

Fiskemenu 2 retter - Varierer efter sæsonen, se under fiskemenu

265,-

Pandestegt Rødspætte med hvide kartofler, citron, tyttebær og smørsauce. 

215,-

Dybtstegt, fyldt Rødspætte med rejer, asparges, muslinger og hummersauce. 

245,-

Bodilles Fiskesuppe, som hovedret men rejer, muslinger, m.m. samt brød 

188,-

Fiskesymfoni a la Skagerrak

Røget hellefisk, ristet kullerfilet, dampet rødspættefilet, håndpillede rejer, blåmuslinger, serveret med brød, sprød salat,  grønne asparges og kold hjemmelavet dressing. ​

225,-

Vores udvalg af fiskeretter afhænger af sæson og vejrforhold og kan derfor variere.​​​

Køkkenchefens beuf specialiteter

Steak Bearnaise af oksefilet med dagens garniture, pommes frites og bearnaisesauce.

269,-

Whiskybeuf af oksefilet med dagens garniture, pommes frites og Bodilles whiskysauce*.

269,-

*Det er kun muligt at få whiskysauce, hvis der bestilles whiskybeuf, da saucen tilberedes sammen med bøffen.​

Stegeretter

Dansk Bøf med bløde løg, skysauce, rødbeder og hvide kartofler.

175,-

Herregårdsbøf med ærter, gulerødder, pommes frites og bearnaisesauce.

175,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce.

208,-

Skål salat til hovedretten.

40,-

Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren.

Derfor kan der forekomme ekstra ventetid, hvis dit bord bestiller forskellige retter, da tilberednings tiden kan variere.​​

Desserter

Vaniljeis med chokoladesauce, frugt og marengs.

75,-

Vaniljeis med coulis, frugt og marengs.

75,-

Sorbetis - 2 slags frugtis med frisk frugt . kr.

75,-

Pandekager med vaniljeis, hakket mandler og appelsinsauce tilsat orangelikør.

85,-

Pandekager med vaniljeis og chokoladesauce.

80,-

Vesterhavsost med frugt, grønt, rugbrødsknas og smør.

65,-

Æblekage - æblemos med sukkerrasp og flødeskum.

45,-

Varme drikke

Kaffe ad libitum på friskmalede bønner – pr. person.

32,-

Te ad libitum – pr. person.

28,-

Varm cacao med Callebeaut chokolade og flødeskum .

35,-

Irsk Kaffe (2 cl. Jameson whisky) .

50,-

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky) .

80,-

Irsk Kaffe (6 cl. Jameson whisky) .

100,-

Fransk Kaffe (2 cl. Cointreau) .

50,-

Fransk Kaffe (4 cl. Cointreau) .

80,-

Mexicansk Kaffe (4 cl. Tequila og 2 cl. Kaluha) .

85,-

Prøv den spændende Bodille kaffe

​Kaffe med 2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum.            85,-

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Tirsdag - torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

kl. 17 - 21.30

kl. 17 - 22​.00

kl. 12 - 22.00

kl. 12 - 21.00

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk