​Aftenkort

Serveres fra kl. 16

​Forretter

Bodilles Fiskesuppe med urter Brunoise, Noilly Prat, rejer, muslinger og fiskekød

108,-​

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian og brød og hvidløgssmør

Der skal bestilles min. 2 kuverter.

108,-​

Rejecocktail med håndpillede rejer, grønne asparges, dressing og brød 

108,-​

Kurv med 2 slags brød, urtesmør og hvidløgssmør

48,-​

Kurv med 1 slags glutenfri brød, urtesmør og hvidløgssmør

38,-​

​Vegetarret

Hjemmelavet Bønnebøf på urtebund*

med kartofler, agurkesalat og urtemayonnaise

Hjemmelavet Bønnebøf a la Herregård*

med pommes frites, ærter, gulerødder og ”vegenaise”

178,-

178,-

​Fiskeretter

Pandestegt Rødspætte med kartofler, tyttebær og smørsauce

238,-​

Dybtstegt, fyldt Rødspætte med håndpillede rejer, friske asparges, blåmuslinger, kartofler og hummersauce

248,-

Bodilles Fiskesuppe som hovedret med urter Brunoise, Noilly Prat, rejer, muslinger og fiskekød 

198,-​

Moules Frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian, pommes frites og hvidløgsmayonaise​

198,-​

Stegeretter

Dansk Bøf med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede rødbeder og hvide kartofler

178,-​

Herregårdsbøf med ærter, gulerødder, pommes frites og hjemmerørt bearnaisesauce

178,-​

Wienerschnitzel af kalveinderlår med wienerdreng, ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce

228,-​

Skål salat til hovedretten med oliedressing fra Bornholm

Vælg mellem basilikum eller hvidløg

45,-​

Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren. Derfor kan der forekomme ekstra ventetid, hvis dit bord bestiller forskellige retter, da tilberednings tiden kan variere.​​

Desserter

Bodilles isdrøm

Hjemmelavet is med Kaluha og Baileys på sprød mandelbund med et strejf af karamel og bær

95,-​

Vaniljeis med chokoladesauce, frugt og marengs 

80,-​

Vaniljeis med coulis, frugt og marengs 

80,-​

Pandekager a la orange 

2 stk. med vaniljeis, hakkede mandler og

appelsinsauce tilsat Grand Marnier 

85,-​

Pandekager a la chokolade

2 stk. med vaniljeis og chokoladesauce 

80,-​

Klassisk dansk æblekage

I et glas serveres æblemos med sukkerrasp, ribsgele og flødeskum 

55,-​

Varme drikke

Kaffe på kande brygget på friskmalede bønner – pr. person

35,-​

Te på kande med citron og mælk – pr. person

30,-​

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky) 

80,-​

Prøv den spændende Bodille kaffe

​Kaffe med 2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum

85,-​

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Mandag - fredag

Lørdag

​Søndag

17.00 - 22.00

12.00 - 22.30​

12.00 - 21.30