​Hver dag fra kl. 17.00

Forretter

Bodilles Fiskesuppe med urter, rejer, muslinger, fiskekød og brød

98,-

Hjemmbagt ostebrød på sprød salat med tomat, hakket grønt og hvidløgssmør

68,-

Hjemmbagt ostebrød på sprød salat med tomat, hakket grønt og pestosmør.

68,-

Rejecocktail  med håndpillede rejer og grønne asparges

serveret på tallerken med brød og hjemmelavet dressing.

98,-

Salattallerken med olieeddikedressing og brød.

68,-

Tomatsalat med hakket løg, vesterhavsost, persilledrys og olivenolie.

68,-

Hvidvinsdampet blåmuslinger med urter Brunoise, timian samt brød og hvidløgssmør (Der skal bestilles min. 2 kuverter.)

98,-

Pasta og vegetarretter

Pasta med ristet kylling med peberfrugt, tomat, flødesauce og brød.

175,-

Pasta med dampet rødspættefilet med rejer, peberfrugt, asparges, hummersauce og brød.

195,-

Vegetarbøf med petit kartofler, grønne asparges og gulerødder

ristede med hakket rødløg og chiliolie

175,-

Fiskeretter

Fiskemenu 2 retter - Varierer efter sæsonen, se under fiskemenu

265,-

Pandestegt Rødspætte med hvide kartofler, citron, tyttebær og smørsauce. 

215,-

Dybtstegt, fyldt Rødspætte med rejer, krebsehaler, asparges, muslinger og hummersauce. 

245,-

Bodilles Fiskesuppe, som hovedret men rejer, muslinger, m.m. samt brød 

188,-

Pandestegt Havkatfilet med bløde løg, tomat, kartofler og smørsauce

245,-

Fiskesymfoni a la Skagerrak

Røget kulmule, ristet kullerfilet, håndpillede rejer, blåmuslinger

serveret med petit kartofler, grønne asparges og kold hjemmelavet dressing. ​

198,-

Vores udvalg af fiskeretter afhænger af sæson og vejrforhold og kan derfor variere.​​​

Køkkenchefens beuf specialiteter

Bøfferne steges medium, med mindre andet ønskes.​

Engelsk beuf af oksefilet med agurkesalat, asier, bløde løg, hvide kartofler og smørsauce.

259,-

Steak Bearnaise af oksefilet med dagens garniture, pommes frites og bearnaisesauce.

269,-

Whiskybeuf af oksefilet med dagens garniture, pommes frites og Bodilles whiskysauce*.

269,-

*Det er kun muligt at få whiskysauce, hvis der bestilles whiskybeuf, da saucen tilberedes sammen med bøffen.​

Stegeretter

Dansk Bøf med bløde løg, skysauce, rødbeder og hvide kartofler.

175,-

Herregårdsbøf med ærter, gulerødder, pommes frites og bearnaisesauce.

175,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce.

208,-

Skål salat til hovedretten.

40,-

Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren.

Derfor kan der forekomme ekstra ventetid, hvis dit bord bestiller forskellige retter, da tilberednings tiden kan variere.​​

Desserter

Vaniljeis med chokoladesauce, frugt og marengs.

75,-

Vaniljeis med coulis, frugt og marengs.

75,-

Sorbetis - 2 slags frugtis med frisk frugt . kr.

75,-

Pandekager med vaniljeis, hakket mandler og appelsinsauce tilsat orangelikør.

85,-

Pandekager med vaniljeis og chokoladesauce.

80,-

Vesterhavsost med frugt, grønt, rugbrødsknas og smør.

65,-

Æblekage - æblemos med sukkerrasp og flødeskum.

45,-

Varme drikke

Kaffe ad libitum på friskmalede bønner – pr. person.

32,-

Te ad libitum – pr. person.

28,-

Varm cacao med Callebeaut chokolade og flødeskum .

35,-

Irsk Kaffe (2 cl. Jameson whisky) .

50,-

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky) .

80,-

Irsk Kaffe (6 cl. Jameson whisky) .

100,-

Fransk Kaffe (2 cl. Cointreau) .

50,-

Fransk Kaffe (4 cl. Cointreau) .

80,-

Mexicansk Kaffe (4 cl. Tequila og 2 cl. Kaluha) .

85,-

Prøv den spændende bodille kaffe

​Kaffe med 2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum.            85,-

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Alle dage i august

kl. 12-22​

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk