​Aftenkort

Serveres fra kl. 16

​Forretter

Bodilles Fiskesuppe med urter Brunoise, Nolly Prat, rejer, muslinger og fiskekød

98,-​

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian og brød og hvidløgssmør

Der skal bestilles min. 2 kuverter.

98,-​

Rejecocktail med håndpillede rejer, grønne asparges, dressing og brød 

98,-​

Salattallerken med oliedressing fra Bornholm

Vælg mellem basilikum eller hvidløg

68,-​

Kurv med 2 slags brød, urtesmør og hvidløgssmør

40,-​

Kurv med 1 slags glutenfri brød, urtesmør og hvidløgssmør

20,-​

​Vegetarret

Hjemelavet Bønnebøf på urtebund*

med kartofler, agurkesalat og urtemayonnaise

Hjemmelavet Bønnebøf a la Herregård*

med pommes frites, ærter, gulerødder og ”vegenaise”

175,-

175,-

​Fiskeretter

Pandestegt Rødspætte med kartofler, tyttebær og smørsauce

228,-​

Dybtstegt, fyldt Rødspætte med håndpillede rejer, friske asparges, blåmuslinger, kartofler og hummersauce

248,-

Bodilles Fiskesuppe som hovedret med urter Brunoise, Nolly Prat, rejer, muslinger og fiskekød 

188,-​

Moules Frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian, pommes frites og hvidløgsmayonaise​

198,-​

Vores udvalg af fiskeretter afhænger af sæson og vejrforhold og kan derfor variere.

SOMMER MENU

Steak af oksefilet vælg mellem:

​WHISKYBØF dagens garniture, pommes frites og whiskysauce
​STEAK BEARNAISE dagens garniture, pommes frites og bearnaisesauce

BODILLES ISDRØM

hjemmelavet is med hvid chokolade, Kaluha og Baileys på marcipanbund

Pris 2 retter pr. kuvert     kr. 325,-
Pris steak pr. kuvert   kr. 275,-

​​​

Stegeretter

Dansk Bøf med bløde løg, skysauce, rødbeder og hvide kartofler

175,-​

Herregårdsbøf med ærter, gulerødder, pommes frites og hjemmerørt bearnaisesauce

175,-​

Wienerschnitzel af kalveinderlår med wienerdreng, ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce

225,-​

Skål salat til hovedretten med oliedressing fra Bornholm

Vælg mellem basilikum eller hvidløg

45,-​

Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren. Derfor kan der forekomme ekstra ventetid, hvis dit bord bestiller forskellige retter, da tilberednings tiden kan variere.​​

Desserter

Bodilles isdrøm

Hjemmelavet is med hvid chokolade, Kaluha

og Baileys på marcipanbund   

85,-​

Vaniljeis med chokoladesauce, frugt og marengs 

75,-​

Vaniljeis med coulis, frugt og marengs 

75,-​

Pandekager med vaniljeis, hakkede mandler og

appelsinsauce tilsat orangelikør 

85,-​

Pandekager med vaniljeis og chokoladesauce 

80,-​

Klassisk dansk æblekage

I et glas serveres æblemos med sukkerrasp, ribsgele og flødeskum 

55,-​

Varme drikke

Kaffe ad libitum på friskmalede bønner – pr. person

32,-​

Te ad libitum – pr. person

30,-​

Varm cacao med Callebeaut chokolade og flødeskum

35,-​

Irsk Kaffe (2 cl. Jameson whisky) 

50,-​

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky) 

80,-​

Prøv den spændende Bodille kaffe

​Kaffe med 2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum

85,-​

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider september 

Mandag  

Tirsdag, onsdag, torsdag

​Fredag - lørdag

​Søndag

16.00 - 22.00

12.00 - 22.00

12.00 - 22.30

12.00 - 21.30