Festmenu B

Forretter

  • Lille stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet samt rejer og asparges.
  • Røget andebryst med fennikel og appelsin

Hovedretter

  • Ovnbagt laks på urtebund med limesauce og dildkartofler.
  • Helstegt oksemørbrad med petit kartofler, dagens garniture og portvins- sauce.

NB Der kan vælges 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert, så hele selskabet får samme menu.​

Desserter

  • Fragilite med Baileys-is
  • Chokolademousse med bær

Pris kr. 348,- pr. kurvert for 3 retter

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider  

Mandag 

Tirsdag - onsdag

Torsdag - fredag

​Lørdag

​Søndag

17.00 - 21.30​

lukket

17.00 - 22.00

12.00 - 22.00

12.00 - 21.30