Oste og desserter
- Vesterhavsost med bagt æbler med dijonsennep og honning
- Ostetallerken med små hapser af rødkit ost, blåskimmel ost og brie serveret med syltede valnødder og abrikoser
- Bodilles hjemmelavede islagkage
- Garteu Marcel serveret med vanilje parfait og frisk marineret frugt.
Natmad
- Jordskokke-kartoffelsuppe med dampet fisk og urter.
- Fiskefrikadeller med krydderurter og pastasalat.
- Smørrebrødsbuffet med 5 slags pålæg.
- Croissanter med 3 slags salater.
Pris pr. pers. Valgfri 4 retter uden natmad kr. 398,-
Pris pr. pers. Valgfri 4 retter og natmad kr. 458,-
Kaffe med hjemmebagte småkager kr. 40,-
NB Der kan vælges 1 forret, 1 mellemret, 1 hovedret og 1 dessert, så hele selskabet får samme menu.