Festmenu A 

Forretter

  • ​Lufttørret skinke på sprød salat med vesterhavsost og soltørret tomater
  • Varmrøget laks med rygeostecreme på sprød salat
  • Forretterne serveres med brød og smør

Hovedretter

  • ​Ostegratineret kullerfilet på urtebund med citron, petit kartofler og sauce vin blanc
  • helstegt okseculotte med årstidens grønt, krydderkartofler og rødvinssauce.

NB: Der kan vælges 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert, så hele selskabet får samme menu.​

Desserter

  • ​Pannacotta med frugtkompot
  • Citronfromage med flødeskum.

Pris kr. 288,- pr. kurvert for 3 retter        

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 22 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Mandag - tirsdag

Onsdag - søndag

16.00 - 22.00

12.00 - 22.00​