Intimkoncert med Møller & Stenbäck Lørdag den 15. februar 2020 kl. 20

Intimkoncert med Møller & Stenbäck Lørdag den 15. februar 2020 kl. 20.
Billetpris kr. 100,- inkl. en lille fadøl eller sodavand, men eksklusiv billetgebyr.

Køb billetten på https://www.skagenbilletten.dk/musik/


I vores hyggelige restaurant er det muligt inden koncerten at nyde en 2 retters vintermenu - kartoffelsuppe og wienerschnitzel pr. kuvert kr. 198,- Bord bestilling anbefales.


Overnatning på Hotel Strandly kr. 325,- pr. person i dobbeltværelse med morgenmad.

Bestilles på e-mail info@bodilleskro.dk


Møller & Stenbäck

​Der lagt i ovnen til en underholdende aften med små skæve, finurlig, alvorlige og humoriske sange, når Møller & Stenbäck ruller sig ud.

Når man sætter en nordjyde og en svensker sammen, så sker der noget spændende. Den ene er god til, at fortælle løgnhistorier og den anden spiller djævelsk godt guitar.

Som Musiksiden side 33, skrev i en anmeldelse af den udsolgte koncert (Den Blå Cafe i Lønstrup 2019.)

”Musikalsk topmøde mellem Sverige og Jylland...Det blev en stærkt underholdende aften, med fortolkninger af gamle klassikere på både engelsk, dansk og svensk. Det var Sonnys egne tekster og fortolkninger fra Dolly Parton, Lone Kellermann og Bob Dylan...Vi gik hverken sulten eller skuffet hjem”

Sonny Møller er aktuel med singlen ”Tættere på dig” som udkom i November 2019.

De sidste 15 år har han spillet landevejene tynde på alverdens spillesteder. Gennem tiden er det blevet til udgivelse af 3 albums i eget navn med egne sange. Møller er begavet med et veludviklet talent for, at indfange og omsætte personlige oplevelser til indholdsrige historier og smyge dem ind i mellem sangene. ”Danmark er fyldt med små sprækker, hvor folk lever godt og hyggen spirer. Alle de mennesker er til stor inspiration for mig og mange af de indtryk jeg samler op på landevejen tager form i mange af mine ideer og sange”, fortæller Sonny Møller.

Perry Stenbäck er multi-instrumentalist og har bla. Spiller med Sebastian og har bla. Allan Olsen og sidste år udgav hans eget orkester, Perry Stenbäck & Dekadansorkestern et nyt album ”Just nu”.De skal ikke være nogen hemmelighed, at Perry er født i Sverige og derfor er han også ekspert i Cornelis Vreeswijk fortolkninger.

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider  

Mandag  - tirsdag

Onsdag - torsdag

​Fredag - lørdag

​Søndag

lukket

12.00 - 21.30

12.00 - 22.00

12.00 - 21.00