Live musik i Gårdhaven på udvalgte eftermiddage i juli kl. 15 - 18, fri entre.

​Ole Bech's Trio

Ole Bech kommer fra det midtjyske musikmiljø, hvor han er kendt for sit energiske sceneshow.

Ole spiller i mange sammenhænge, som frontfigur i The Pocket Players og Soulmates, og her i Skagen spiller han sammen med bassisten Erik Clausen og Søren Hansen på trommer.

Trioen spiller god gammeldags blues musik med guitarist og sanger Ole som frontfigur, der med et livligt kropssprog, et arsenal af rock’n’roll-positurer, et smittende humør og en sympatisk vilje til at præsentere numrene og deres baggrund.

Ikke mindst er han en formidabel sanger med en kraftfuld, rå vokal, og hans guitarspil er forbilledligt smagfuldt – energisk og indimellem decideret eksplosivt, men altid disciplineret. Han kender sin besøgstid. Endeløse soloer og lir er ikke Ole Bechs stil. Glæd jer til at høre, når Ole tager sin gamle metal Dobro guitar frem og giver den fuld gas med slide røret.

Erik Briand Clausen er trioens ”grand old man” som har spillet musik siden 1960’erne. Da vi bad Erik fortælle, hvem han havde spillet sammen med, kommenterede han humoristisk; ”at det var lettere at nævne dem, han ikke havde spillet med”. Ud over at spille bas er Erik også indehaver af DC-udlejning, som bl.a. lige har stået for back gearet til Procol Harums koncerter i Danmark.

På trommer spiller krofatters søn, Søren Hansen, som til daglig bor i Berlin, hvor han har taget en bachelorgrad i musik på British Institute of Modern Music. Søren fik sin debut på Bodilles Kro i 2008, hvor han spillede med et sammensat orkester fra musikskolen i Skagen. Året efter blev han trommeslager hos Harness, når de spiller ”Electric” under festivalen, og denne tradition har siden været et fast indslag i Gårdhaven. Til daglig spiller Søren Hip Hop med orkesteret Lexodus og det Hollandske elektro-folk band Wolf & Moon.


Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider  Uge 42

Mandag - fredag

​Lørdag

​Søndag

12.00 - 22.00​

12.00 - 22.00

12.00 - 21.30