Festmenu C

Forretter

  • Hummersuppe med krebsehaler og butterdejshorn.
  • Carpaccio af oksemørbrad med rucolasalat, parmesan og olivenolie.
  • 3 salgs fisketapas med frisk salat og brød.
  • Skaldyrssalat med rejer, blåmuslinger, krebsehaler og grønne muslinger.

​​

Mellemret

  • Champagnesorbet
  • Æblesorbet
  • Yoghurt-shot​

Hovedretter

  • ​Helstegt oksemørbrad med grøntsagsflan, svampe sauté, krydderkartofler og rødvinssauce.
  • Lammekrone med waldorfsalat, timianstegte gulerødder, hvide kartofler og kryddersauce.
  • Havkat barderet med lufttørret skinke med stegte rodfrugter, hvide kartofler og pestosauce.
  • Andebryst med sauterede blommer og champion, petit kartofler, broccoli og andeskysauce.

Desserter

  • ​Bodilles hjemmelavede islagkage
  • Ostetallerken med danske og udenlandske oste, frugt og syltede valnødder.
  • Garteu Marcel serveret med vanilje parfait og frisk marineret frugt.

Natmad

  • Jordskokke-kartoffelsuppe med dampet fisk og urter.
  • Fiskefrikadeller med krydderurter og pastasalat.
  • Smørrebrødsbuffet med 5 slags pålæg.
  • Croissanter med 3 slags salater.

Pris pr. pers. Valgfri 4 retter uden natmad kr. 425,-

Pris pr. pers. Valgfri 4 retter og natmad kr. 475,-

Kaffe med hjemmebagte småkager kr. 35,-​

NB Der kan vælges 1 forret, 1 mellemret, 1 hovedret og 1 dessert, så hele selskabet får samme menu.​

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Mandag - fredag

Lørdag

Søndag

kl. 17-22

kl. 12-21

kl. 12-22

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk