Aftenkort

​Hver dag fra kl. 17.00

Forretter

Bodilles Fiskesuppe med urter, rejer, muslinger, fiskekød og brød kr.

95,-

Hummersuppe med krebsehaler og brød.

98,-

Gratinerede Hvidløgsbrød med hvidløgsolie, sprød salat og tomat.

58,-

Pestobrød med pestoolie, sprød salat og tomat

58,-

Rejecocktail serveret på tallerken med brød og dressing.

95,-

Salattallerken med olieeddikedressing og brød.

58,-

Salattallerken med luft tørret skinke, oliven, pestodressing og brød.

95,-

Hvidvinsdampet blåmuslinger med urter Brunoise, timian samt brød og hvidløgssmør (Der skal bestilles min. 2 kuverter.)

95,-

Pasta og vegetarretter

Pasta med ristet kylling med peberfrugt, tomat, flødesauce og brød.

175,-

Pasta med dampet rødspættefilet med rejer, peberfrugt, asparges, hummersauce og brød.

195,-

Pasta med årstidens grønt tomatsalat og brød.

165,-

Ostegratinerede kartofler med årstidens grønt, tomatsalat og brød.

165,-

Fiskeretter

Fiskemenu 2 retter - Varierer efter sæsonen, se under fiskemenu

258,-

Pandestegt Rødspætte med hvide kartofler, citron, tyttebær og smørsauce. kr.

198,-

Dybtstegt, fyldt Rødspætte med rejer, krebsehaler, asparges, muslinger og hummersauce. kr.

238,-

Bodilles Fiskesuppe, som hovedret men rejer, muslinger, m.m. samt brød kr.

178,-

Hummersuppe, som hovedret med krebsehaler og brød. kr.

198,-

Luksus Stjerneskud serveret på brød med røget laks, ristet kullerfilet, m.m. kr.

198,-

Vores udvalg af fiskeretter afhænger af sæson og vejrforhold og kan derfor variere.​​​

Køkkenchefens beuf specialiteter

Bøfferne steges medium, med mindre andet ønskes.​

Engelsk beuf af oksefilet med agurkesalat, asier, bløde løg, hvide kartofler og smørsauce.

248,-

Steak Bearnaise af oksefilet med dagens garniture, pommes frites og bearnaisesauce.

268,-

Whiskybeuf af oksefilet med dagens garniture, pommes frites og Bodilles whiskysauce*.

268,-

*Det er kun muligt at få whiskysauce, hvis der bestilles whiskybeuf, da saucen tilberedes sammen med bøffen.​

Stegeretter

Dansk Bøf med bløde løg, skysauce, rødbeder og hvide kartofler.

168,-

Herregårdsbøf med ærter, gulerødder, pommes frites og bearnaisesauce.

168,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce.

198,-

Lille skål salat til hovedretten.

35,-

Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren.

Derfor kan der forekomme ekstra ventetid, hvis dit bord bestiller forskellige retter,

da tilberedningstiden kan variere.​​

Desserter

Vaniljeis med chokoladesauce, frugt og marengs.

75,-

Vaniljeis med coulis, frugt og marengs.

75,-

Sorbetis - 2 slags frugtis med frisk frugt . kr.

75,-

Pandekager med vaniljeis, hakket mandler og appelsinsauce tilsat orangelikør.

85,-

Pandekager med vaniljeis og chokoladesauce.

80,-

Vesterhavs- og Kornblomst-ost med frugt, grønt, brød og smør.

75,-

Æblekage - æblemos med sukkerrasp og flødeskum.

45,-

Varme drikke

Kaffe ad libitum på friskmalede bønner – pr. person.

28,-

Te ad libitum – pr. person.

25,-

Varm cacao med Callebeaut chokolade og flødeskum .

32,-

Irsk Kaffe (2 cl. Jameson whisky) .

50,-

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky) .

80,-

Irsk Kaffe (6 cl. Jameson whisky) .

100,-

Fransk Kaffe (2 cl. Cointreau) .

50,-

Fransk Kaffe (4 cl. Cointreau) .

80,-

Mexicansk Kaffe (2 cl. Tequila) .

50,-

Mexicansk Kaffe (4 cl. Tequila) .

80,-

Til Kaffen anbefaler vi hjemmelavede petit four​

  • 3 stk. Kransekagekonfekt . kr. 35,-
  • 3 stk. Chokoladetrøfler. kr. 35,-

Prøv den spændende bodille kaffe

​Kaffe med 2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum. Kr. 85,-

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Mandag - fredag

Lørdag

Søndag

kl. 17-22

kl. 12-21

kl. 12-22

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk