Festmenu B

Forretter

  • Rejecocktail med dressing og flutes.
  • Lille stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet samt rejer og asparges.
  • Lufttørret skinke med sprød salat og pestobrød.
  • Tapas tallerken med 3 slags pølser, kapers på stilk og oliven.


Hovedretter

  • ​Gratineret laksesteak på urtebund med citronsauce og hvide kartofler.
  • Tournedos med dagens garniture, krydderkartofler og bearnaisesauce.
  • Langtidsstegt oksemørbrad med petit kartofler, dagens garniture og portvinssauce.

NB Der kan vælges 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert, så hele selskabet får samme menu.​

Desserter

  • ​Desserttallerken med udvalg af kage, is og frisk frugt.
  • ​Isdessert med vaniljeis og sorbet serveret med frugt og marengs.
  • ​Panna cotta med frugtkompot.

Pris kr. 388,- pr. kurvert

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Mandag - fredag

Lørdag

Søndag

kl. 17-22

kl. 12-21

kl. 12-22

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk