Køkkenchefens luksus smørrebrødsbuffet

Bodilles Kro har fundet de gamle opskrifter på smørrebrød frem og givet smørrebrødet et strejf af den nye tid med gode friske råvarer og med pålæg, som vores bedstemor lavede det.

  • STEGTE SILD MED RABABERKOMPOT OG RØDLØG
  • FISKEFRIKADELLER MED GROV REMOULADE
  • ÆG OG REJER MED CITRONMAYONNAISE OG DILD
  • RØGET LAKS OG ÆRTECREME
  • SPRÆNGT OKSEBRYST MED ÆBLE-PEBERRODSSALAT
  • FENNIKELKRYDRET RIBBENSSTEG MED HONNINGBAGTE ÆBLER
  • ROASTBEEF MED RØDBEDE-ÆBLE-REMOULADE
  • LEVERPOSTEJ MED BAGTE RØDBEDER OG SPRØD BACON I SMÅ SKÅLE
  • HØNSESALAT MED ÆBLER OG MANGO – I SMÅ SKÅLE
  • SOMMERLIG KARFOFFELMAD MED RYGEOST, RADISER, BACON

Ved 10 personer - 60 små stykker med 6 forskellige slags hjemmelavet pålæg.

Ved 20 personer - 120 små stykker med 10 forskellige slags hjemmelavet pålæg.

Pris pr. person kr. 168,-

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Alle dage i august

kl. 12-22​

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk