Festmenu B

Forretter

  • Lille stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet samt rejer og asparges.
  • Røget andebryst med fennikel og appelsin

Hovedretter

  • Ovnbagt laks på urtebund med limesauce og dildkartofler.
  • Helstegt oksemørbrad med petit kartofler, dagens garniture og portvins- sauce.

NB Der kan vælges 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert, så hele selskabet får samme menu.​

Desserter

  • Fragilite med Baileys-is
  • Chokolademousse med bær

Pris kr. 348,- pr. kurvert for 3 retter

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro I/S

CVR: 30127692

Åbningstider UGE 42

Mandag - fredag

Lørdag

Søndag

12 - 21.30

12 - 22

12-21

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk