Festmenu B - 3 retter

Forretter

  • Kold fiskesouffle med håndpillede rejer og urtemayo.
  • Røget andebryst med fennikel og appelsin
  • Fiskesuppe med urter, fiskekød, muslinger og rejer

Hovedretter

  • Ovnbagt laks på urtebund med limesauce og dildkartofler.
  • Helstegt oksemørbrad med petit kartofler, dagens garniture og rødvinssauce
  • Andebryst med sauterede blommer, petit kartofler, broccoli, romanesco kål og andeskysauce

Desserter

  • Bodilles isdrøm - hjemmelavet is med Kaluha og Baileys på mandelbund
  • Chokolademousse med sæsonens bær
  • Ostetallerken med små hapser af rødkit ost, blåskimmel ost og brie serveret med syltede valnødder og abrikoser

Festpakken inkluderer

Velkomstdrink
3 retters menu (vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert)
Husets udvalgte vine ad libitum samt 1 glas dessertvin.
Øl og sodavand ad libitum.
Efter middagen opstilles buffet med øl, sodavand og vin til fri afbenyttelse. Arrangementets pris er baseret på max 6 timer .
Med i prisen er borddækning, blomster, hvide duge og servietter.
​​

Festpakke kr. 798,- pr. kuvert (børn under 12 år kr. 398,-)

3 retters menu excl. drikkevarer m.v. kr. 398,- i huset

3 retters menu kr. 378,- ud af huset

Tilkøb​ til festpakke:

  • Kaffe og the kr. 35,-
  • Kaffe og the med 5 cl. cognac/likør og hjemmebagte småkager kr. 85,-
  • Natmad: Tarteletter med høns i asparges, croissant med 3 slags salater eller hotdogs kr. 95,-

Mere information under punktet general information​.

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

Telefon 98443300

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Mandag - fredag kl. 17 - 22

lørdag                     kl. 12 - 22

søndag                     kl. 17 - 21.30

Påsken                       kl. 12 - 22