Festmenu A 

Forretter

  • ​Salattallerken med kylling, karrydressing og brød.
  • Kold fiskeroulade med sprød salat, rejer, dressing

Hovedretter

  • ​Ostegratineret skærisingfilet med peberfrugtkompot, citron, rejer, hvide kartofler og sauce Mornay.
  • Langtidsstegt oksefilet med gulerødder, broccoli, krydderkartofler og cognacsauce.

NB: Der kan vælges 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert, så hele selskabet får samme menu.​

Desserter

  • ​Chokoladekage med to slags sorbet.
  • Citronfromage med flødeskum.

Pris kr. 288,- pr. kurvert for 3 retter        

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro I/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Februar

mandag - fredag

lørdag

søndag

Uge 7     mandag - fradag

28.02

17 - 21.30

12 - 22

12 - 21

12 - 22

lukket

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk