Festmenu A 

Forretter

  • ​Lufttørret skinke på sprød salat med vesterhavsost og soltørret tomater
  • Varmrøget laks med rygeostecreme på sprød salat
  • Forretterne serveres med brød og smør

Hovedretter

  • ​Ostegratineret kullerfilet på urtebund med citron, petit kartofler og sauce vin blanc
  • helstegt okseculotte med årstidens grønt, krydderkartofler og rødvinssauce.

NB: Der kan vælges 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert, så hele selskabet får samme menu.​

Desserter

  • ​Pannacotta med frugtkompot
  • Citronfromage med flødeskum.

Pris kr. 288,- pr. kurvert for 3 retter        

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro I/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Mandag - fredag

Lørdag

Søndag

Onsdag den 14.11

17 - 21.30

12 - 22

12-21

lukket​

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk