Sonny Møllers Trio

Den midtjyske troubadour Sonny Møller er frontman i Sonny Møllers Trio. Den travle spillemand spiller et utal af koncerter året rundt, som solist, på både større og mindre steder i hele landet.

”Jeg gav næsten 80 koncerter sidste år og kører omkring 20-25.000 kilometer, om året, for at komme ud og underholde folk.”

Ligesom bluesmanden, Robert Johnson, solgte sin sjæl til djævlen ved en korsvej, har jeg solgt min sjæl til landevejen. Jeg duer ikke til at sidde i sofa foran Tv’et lørdag aften, og jeg kommer aldrig til at leve et regelmæssigt familieliv med 9-16-arbejde og fri i weekenden.

Nu er han igen på banen med Sonny Møllers Trio, der består at 2 andre dygtige musikere fra Viborg egnen. De danner kernen i den vel swingende trio, som spiller og underholder med udenlandske og danske klassikere. Fra Elvis til Kim Larsen. Han udgav sit første album, Episode I, i 2013 og afsluttede trilogien med egne sange, Episode III i 2018 og mon ikke der bliver spillet et par af dem også. Sangene kan findes på alle digitale platforme bl.a. Spotify.

Det er en festlig gang fællessang med masser af glade publikummer, som svinger deres feststemte korpusser efter alle kunstens regler, når Sonny Møllers Trio er på scenen.

Møller er begavet med et veludviklet talent for at indfange og omsætte personlige historier og oplevelser til indholdsrige løgnehistorier og smyge dem ind mellem sangene.

”Danmark er fyldt med små sprækker, hvor folk lever godt og hvor hyggen spirer. De mennesker jeg møder, er til stor inspiration for mig og mange af de indtryk jeg samler op på landevejen, tager form i mange af mine sange og historier”, fortæller Sonny Møller.

”Når jeg optræder på Bodilles Kro er det med sange, vi alle kan synge med på, og jo højere I synger, jo bedre bliver festen. Det plejer at være det mest festlige punkt på året, med masser af sol og kolde øl, og jeg glæder mig allerede”

Trioen består af:

  • Sonny Møller: Guitar & Vokal
  • Martin Kollerup Sørensen: Trommer & Vokal
  • Martin Nielsen: Bas & Vokal

Info: mollermusik@8800.dk

www.Sonnymoller.dk

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Mandag - torsdag

Fredag

Lørdag

​Søndag ​

Søndag den 26.06

17.00 - 22.00

16.00 - 22.00

12.00 - 23.00​

17.00 - 22.00

lukket pga. selskab