Mads Toghøj Band

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen og har spillet musik siden 1997. Det er foreløbigt blevet til små 25 år på landevejen. Mads har de sidste 10 år været bosat på Sydfyn. Han har udgivet fire albums og endnu et er på vej! Mads´s morfar var visesangeren Fisker Thomas, som storhittede med ”Fra Halifax til Spanien” i slut 70`erne.

I starten spillede Mads mest cover sange, old Scholl rock´n´roll, blues og country, men som årene er gået og Mads har fået skrevet flere og flere sange selv og udgivet flere og flere plader, er stilen blevet lidt mere vise- roots- country agtig og for det meste kun egne sange, hvis stil er meget inspireret af et mix af de gode gamle old Scholl stil arter som han har været dybt inspireret af siden han som 11 årig gik på opdagelse i sin fars vinyl samling, som mest var country og rock plader fra 50´erne, 60´erne og 70´erne og den visetradition som han er vokset op midt i.

Mads skriver mest om det nære og det dybe og sangene er tit meget personlige, men alle kan referere til dem! Der er sange til fordybelse og eftertanke og så er der selvfølgelig også bare nogle hvor der er fest! Mads skriver sange på både engelsk og på dansk. Mads har også haft adskillige hits på dansktoppen blandt andet. Lysets land, slip hestene løs og senest Lilla Lupin.

Selvom Mads er en flittig sangskriver, synger han dog stadig meget gerne andres materiale, når han optræder sammen med sin trio. Det er blandt andet sange fra Elvis, Johnny Cash, Kris Kristofferson og John Denver, som trioen disker op med.

Med sig i trioen har Mads to gange Søren:

Søren Bøje har været en del af holdet bag Mads, de sidste par år. Søren spiller både el og akustik guitar. Han er en utrolig dygtig guitarist og har spillet med gud og hver mand. Han har tidligere været fast mand i bandet bag blandt andet Michael Falck, Rock Nalle og Peter Belli, Henrik Busborg og nu også Mads Toghøj.

Søren Hansen er det nyeste medlem af trioen og spiller trods sine 28 år som om han ikke har lavet andet de sidste 40 år. Søren er en utroligt dygtig trommeslager, hvis spil netop passer helt fantastisk ind i Mads´s musik univers. Søren har allerede spillet en del i udlandet, blandt andet i Schweiz, Tyskland og Skotland; hvor han blandt andet har spillet hiphop med gruppen Lexodus og det Hollandske elektro-folk band Wolf & Moon, samt med John Michael McElligott, som ligeledes spiller i Bodilles Gårdhave under festivalen.

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

Mandag - torsdag

Fredag

Lørdag

​Søndag ​

Søndag den 26.06

17.00 - 22.00

16.00 - 22.00

12.00 - 23.00​

17.00 - 22.00

lukket pga. selskab