VEGETAR MENU
Retter med * kan serveres glutenfri,
men der må påregnes ekstra tilberedningstid.
FORRETTER
Gulerod ingefær suppe* med hjemmebagt brød kr. 75,-
Tomattapas* med tomater, cherrytomat salsa,
ristede saltmandler, blomkålsdrys, hvidløgsmayo
og hjemmebagt brød kr. 85,-
HOVEDRETTER
Hjemmelavet blomkålsuppe som hovedret*
med Romanesco kål, grønne asparges og gulerødder
serveres med hjemmebagt brød kr. 168,-
Hjemmelavet Bønnebøf på urtebund*
med kartofler, agurkesalat og urtemayonnaise kr. 188,-
Hjemmelavet Bønnebøf a la Herregård*
med pommes frites, ærter, gulerødder og ”vegenaise” kr. 188,-
Bønnebøffen er tilberedt af Edamame bønner, Kidney bønner og kikærter
DESSERTER
Lakrids is med jordbær*
Vegansk is fra Icebakers, Ismejeriet i Thy kr. 90,-
Pæredessert*
Vegansk vaniljeis fra Icebakers, Ismejeriet i Thy
med henkogte pære og hindbærcoulis kr. 90,-