​Aperitif & long driks

Kirr - Creme de Cassis med tør hvidvin

58,-​

Hvid kirr - Hvidvin med et strejf af hyldeblomst saft

58,-​

Dry Martini - 5 cl. Dry Martini Vermuth med 3 cl. Gin

85,-​

Campari Soda - 5 cl. Campari fyldt op med mineralvand

55,-​

Campari juice - 5 cl. Campari fyldt op med orange juice

55,-​

Gin Tonic - 5 cl. Gin med Tonic water

85,-​

Gin Lemon - 5 cl. Gin med lemon

85,-​

Screewdriver - 5 cl. Vodka med orange juice

85,-​

Isbjørn - 4 cl. Vodka, 1 cl. blå Curacao med sprite

85,-​

Cuba Libra - 5 cl. Rom med Cola

85,-​

Martini Vermuth - 10 cl. Rosso, Bianco eller Extra dry

68,-​

Dubonnet - 10 cl. med knust is

68,-​

Hvidvine

FRANKRIG, ALSACE

Bestheim, Riesling Classic

100% Riesling druer, 12% alcohol

Vinbønder fra de to byer Bennwihr og Westhalten er i dag er samlet under vinhuset Bestheim, hvor de producerer vin, der udtrykker ægthed, harmoni og livsglæde. Frisk vin med en velstruktureret tør og let syrlig smag kombineret med en frugtrigdom, som giver vinen noter af citrus og grape.

1/2 fl.

178,-

1/1 fl.

298,-

FRANKRIG, BOURGOGNE

Maison Louis Jadot, Meursault

100% Chardonnay druer, 14% alkohol

Vinen er en kultvin fra en af slottes bedste parceller, deres flagskib. En Chardonnay til vinelskere der gerne vil købe sig til en god oplevelse. Smagen er frisk og pågående, sprælsk med power og utrolige nuancer, som bare varer ved, længe efter det sidste glas er nydt.

1/1 fl.

758,-

FRANKRIG, LOIRE

Jean Pabiot, Pouilly-Fumé, Fines Caillottes

100% Sauvignon Blanc druer, 12,5% alkohol

Druerne er fra vinstokke, som er op til 40 år gamle, hvor Domaine Fines Caillottes giver en helt speciel vin pga. jordbund og mikroklima. Smagen er halvtør, fyldig og med en fin balance mellem frugtsyre og frugt. Nuancerne spænder over fersken, ananas, mango og abrikos.

1/1 fl.

388,-

FRANKRIG, LOIRE

Jean Pabiot, Sancerre, La Merisière

100% Sauvignon Blanc druer, 12,5% alkohol

Druerne har optimale vækstbetingelser i en righoldig undergrund på flint og kalkaflejringer på nogle af de bedste marker lige uden for byen Sancerre. Vinen har typisk Sancerre-bouquet af citrusfrugter, fersken og mango. En tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler.

1/1 fl. 

378,-

FRANKRIG, BOURGOGNE, CHABLIS

Louis Jadot, Chablis, Cellier de la Sablière

100% Chardonnay druer, 12,5% alkohol

Vinen er fra en af Bourgognes mest velrenommerede, historiske og prestigefyldte vinproducenter. De ældste vinmarker er fra 1700 tallet. Chablis i smuk, lys, lidt gylden forklædning. En mundrensende, mineralsk, klar, en smule skarp og meget frisk hvidvin.

1/2 fl.

210,-

1/1 fl. 

398,-

FRANKRIG, BOURGOGNE, CHABLIS

Louis Jadot, Bourgogne Blanc

100% Chardonnay druer, 12,5% alkohol

En vin med meget fin frugtighed og friskhed. Frugtnoterne er tydelige; fresken, pære og grapefrugt, som udvikler sig til nogle mere florale noter, med et pikant vanilje præg. Vin me fin elegance, meget behagelig og afstemt i ren harmonie.

½ fl. 210,-

1/1 fl.

338,-

FRANKRIG, BOURGOGNE, CÔTE DE BEAUNE

Louis Jadot, Santenay, Clos de Malte Blanc

100% Chardonnay druer, 13,5% alkohol

Ansigtet på etiketten er vinguden Bacchus og illustrationen stammer fra firmaets grundlæggelse i 1859. Vinen er lagret på små egetræsfade. En burgundisk elegant vin, der er let fedmefuld og velstruktureret, med frugtige aromaer og svag citronduft, afsluttet med fine noter fra fadet.

1/1 fl.

398,-

FRANKRIG, GASCOGNE

De Chansac, Sauvignon Blanc

100% Sauvignon Blanc, 11,5% alkohol

De Chansac har alle de karakteregenskaber en god Sauvignon Blanc skal have. En lys klitgul farve, intens bouquet af stikkelsbær og nyslået græs. Smagene er let, elegant og halvtør med smag af eksotiske frugter.

1/2 fl.

168,-

1/1 fl. 

268,-​

FRANKRIG, LOIRE

Muscadet sur Lie, La Tarciere

100% Melon de Bourgogne druer, 12% alkohol

Domaine de la Lavraudiere har været i familiens eje gennem generationer. Vinen har en flot sandgul farve, en tropisk bouquet med et strejf af melon. Tør aromatisk vin, let prikkende med nuancer af melon og ananas.

1/1 fl.

288,-​

CHILE, COLCHAGUA

La Playa, Chardonnay, Estate Bottled

100% Chardonnay druer, 13,5% alkohol

Druerne er dyrket i Colchagua dalen, som mange sammenligner med Napa Valley, USA. Begge steder har ideelle forhold til vinproduktion. Fyldig, tør vin med afdæmpet frugtsyre og smagsnuancer af ananas og fersken.

1/1 fl.

268,-​

ITALIEN, VENETO

Tommasi, Vigneto le Rosse, Pinot Grigio

95% Pinot Grigio og 5% Incrocio Manzoni, 12% alkohol. Vinen er produceret på druer fra to vinområder, Valpolicella og Valdadige. Den er let med behagelig karakter. Ved tilsætning af Incrocio Manzoni druen afrundes vinen på en elegant måde. Smagen er fyldig med en ren, frisk og sprød eftersmag.

1/1 fl.

310,-

NEW ZEALAND, MARLBOROUGH

Clos Henri, Petit Clos, Sauvignon Blanc

100% Sauvignon Blanc, 13,5% alkohol

Fyldig Sauvignon Blanc-frugt med stikkelsbær, citrusfrugt og grøn peber, holdt i perfekt balance af en flot syre og underliggende kridt- og flint noter.​

1/1 fl.

318,-​

TYSKLAND, MOSEL-SAAR-RUWER

Mosel Johannes Egberts , Piesporter Michelsberg

Riesling og Müller-Thurgau druer, 8,5% alkohol.

Skråningerne ved Mosel hører til de stejleste i verden, hvilket giver vinstokkene og druerne optimal soleksponering. Den sorte skiferjord holder på varmen, hvilket hjælper druerne til at modnes. En delikat og liflig vin med frisk smag og en behagelig frugtsødme.​

1/1 fl.

265,-​

USA, COLUMBIA VALLEY, WASHINGTON STATE

Chateau Ste. Michelle, Riesling, Columbia Valley

100% Riesling druer, 11,5% alkohol

Vinen er fra et af USA’s mest prominente vinhuse, hvor man kombinerer klassisk, europæisk vintradition med ”New world” innovation. Filosofien har skabt denne vin. En ren og elegant klassisk Riesling med lidt oversøisk præg med sødme af hvide ferskner og mandariner.

1/1 fl.

298,-​

Rosévine

ITALIEN, VENETO

Tommasi, Chiaretto Rosé, Bardolino Classico

60% Corvina Veronese, 30% Rondinella og 10% Molinara druer, 12% alkohol. 

Vinen er fremstillet på druer fra Tommassi familiens vingård, Fossa Granara. Den produceres kun i begrænsede mængder på grund af vinens høje kvalitet. Flot laksefarvet rosévin med en fyldig, frugtagtig og halvtør smag.

1/2 fl.

168,-

1/1 fl.

288,-

FRANKRIG,CÔTES DE PROVENCE

Vispering Angel

Grenache, Cinsault, Rolle, Syrah og Tibouren, 13% alkohol

Silkeagtig sommerdrøm og kendt som verdens mest populære rosé.

½ fl. 210,-

1/1 fl. 389,-

CHILE, COLCHAGUA

La Playa, Rosé, Cabernet Sauvignon, Estate Bottled

97% Cabernet Sauvignon og 3% Petit Verdot druer, 12,5% alkohol

Når vinen er presset, modnes mosten nedkølet i 18 timer sammen med skallerne for at få den smukke pink farve. Vinen er frisk med blød, lidt fed struktur – pikant aroma og halvtør eftersmag med strejf af både kirsebær og hindbær.

1/1 fl.

268,-

Dessertvine

CHILE, COLCHAGUA

La Playa Late Harvest Sauvignon Blanc

100% Sauvignon Blanc druer, alkohol 12%

Ren nektar. Farven er flot gylden med duft af papaya og tørret fersken. Smagen er fyldig, fed og sød med god frugtsyre balance

Pr. glas 5cl

45,-

1/2 fl.

245,-​

PORTOGAL, DOURO

Warre’s Heritage Ruby

Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz og Tinto Cão druer, alkohol 19%

Mørk rød farve med ungdommelig duft af solmodne bær efterfulgt af en fyldig og frugtagtig smag med nuancer af rosin og blomme.

Pr. glas 5cl

45,-

1/1 fl.

448,-​

DOURO

Den portugisiske vinregion Douro følger, som navnet antyder, Dourofloden, der skærer sig igennem det nordlige Portugal. Den er præget af verdens måske mest stejle vinterrasser, anlagt for flere hundrede år siden. Skifer og granit præger jordbunden, og mellem vinmarkerne står pittoreske appelsintræer, oliven, fyr og korkeg. Douro-regionen står for nogle af de absolut bedste og mest komplekse portugisiske bordvine, men det er naturligvis først og fremmest for portvinene, at området er kendt.

Vine fra Argentina, Tupungato

HVIDVIN

Finca Sofhenia, Alto Sur, Chardonnay

100% Chardonnay druer, 13% alkohol

Fremragende vin med fin balanceret syre, saftig, frisk frugt og en vis fedme. Vinen er sødlig og koncentreret men løftet op af enorm frugtig friskhed.

1/1 fl.

299,-

ROSÉVIN

Finca Sofhenia, Alto Sur, Rosé,

100% Malbec druer, 13,5% alkohol

Alto sur oversættes med højt oppe, hvilket hentyder til vinmarker i 1200 meters højde. En fyldig rose med nuancer af blåbær, blomme og kirsebær.

1/1 fl.

299,-

RØDVIN

Finca Sofhenia, Alto Sur, Malbec

100% Malbec druer, 14,5% alkohol

Vinen er lavet på Argentinas nationaldrue, og vingården er blandt de bedste producenter af Malbec. Dejlig fyldig, intens sødmefuld og halvtør vin med blomme og kirsebær smagen - let fadlagret. Koncentreret med lang eftersmag.

1/1 fl.

299,-

Champange & mousserende

FRANKRIG, CHAMPANGE

Nicolas Feuillatte, Champagne

20 % Chardonnay, 40 % Pinot Noir og 40 % Pinot Meunier druer, 12% alkohol

Etiketten bærer et kompas, det universelle symbol for at rejse, udforske og opleve. Flot, elegant, klassisk champagne med duft af blomster og frugt. Smagen er meget frisk og behagelig med en meget delikat eftersmag.

1/2 fl.

295,-

1/1 fl.

595,-

FRANKRIG, CHAMPANGE

Nicolas Feuillatte, Palmes d’ Or

50% Chardonnay og 50% Pinot Noir druer, 12% alkohol

Champagnehuset Nicolas Feuillatte har gennem de senere år gennemgået en stor forvandling, og var nogle af de første til at forstå vigtigheden af at være innovative, uden at det gik ud over de gamle traditioner. Palmes d’Or er Nicolas Feuillatte’s flagskib. Blød, perlende, forfriskende og en himmelsk smagsoplevelse.

1/1 fl.

1195,-

FRANKRIG, CHAMPANGE

Brut Imperial, Moët & Chandon

Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir druer, 12% alkohol

En generøs og dynamisk champagne med en harmonisk blanding af Champagnes tre druesorter fra de bedste crus i området. Lys gylden med grønne nuancer. Vinholdig med et strejf af drue- og limeblomst.Delikat og afbalanceret med en blød og harmonisk stil. En champagne der er velegnet til mad.

1/1 fl.

635,-

FRANKRIG, BOURGOGNE

Maison Albert Sounit

Chardonnay,Pinot Noir, Pinot Meunier

Frisk og frugtrig bouguet. Ponot Noir'en lægger en bund af kraft og volume, Chardonnay'en giver finesse og elangance og Aligote'en tilfører en forførende friskhed og sprød syre.

½ fl. 198,-

1/1 fl. 348,-

magnum 

fl. 648,-

Rødvine

SPANIEN, CASTILLA Y LEÓN

Legaris, Roble

Tinta Fina, 14% alkohol

En frisk vin med dyb frugt nuancer og fadets præg, om end diskret er tilstede i form af lidt kokos og vanille-præg. 

1/1 fl.

349,-

CHILE, COLCHAGUA

La Playa, Cabernet Sauvignon, Estate Bottled

85% Cabernet Sauvignon og 15% Syrah druer, 13,5% alkohol

Vinhuset La Playa er etableret i midten af 1980’erne af danskeren Søren Axelsen. En fyldig og frugtrig vin med en flot mørkerød farve og en behagelig bouquet, med spor af solbær og en lille snert af krydret smag fra Syrah.

1/2 fl.

168,-

1/1 fl.

268,-

CHILE, COLCHAGUA

La Playa, Merlot, Estate Bottled

85% Merlot og 15% Cabernet Sauvignon druer, 13,5% alkohol

La Playa Estate er afbildet på flaskens etiket. Alle druer plukkes med håndkraft. Vinen har en purpurrød farve med en bouquet af moden Merlot og blomme. Medium fyldig, halvtør vin med blomme og kirsebær som det dominerende i smagen.

1/1 fl.

268,-

FRANKRIG, RHÔNE

M. Chapoutier, Côtes-du-Rhône, Belleruche

Grenache og Syrah, 13.5 % alkohol

Vinen kommer fra områderne Gigondas og Vaqueyras i den sydlige Rhônedal, og består hovedsageligt af druesorten Grenache, men også af Syrah. Som alle Chapoutiers vine er etiketten forsynet med punktskrift, således at også blinde kan læse etiketten. Vinen har en rubinrød farve og en frugtagtig bouquet med kirsebær og lidt lakrids i duften. Desuden en behagelig afrundet smag og silkebløde tanniner.

1/2 fl.

198,-

1/1 fl.

348,-

FRANKRIG, RHÔNE

Château des Fines Roches, Châteauneuf-du-Pape, Rouge

70% Grenache, 15% Syrah, 5% Cinsault, 8% mourvédre og 2% Muscardin og Counoise druer, 14% alkohol

Vinen er et flot blend af især Grenache-druen, lidt Syrah og en lille smule af 4 forskellige druer.

En Châteauneuf-du-Pape vin er per definition lidt af en ”cocktail” af hoveddruerne, og så tilsat lidt

lokale specialiteter, som druen Counoise.- den perfekte vin til en god Whiskeybøf.

1/1 fl.

485,-

FRANKRIG, LALANDE-DE POMEROL

Château Beaulieu, Lalande-de-Pomerol

80% Merlot og 20% Cabernet Franc druer, 13% alkohol

Druerne høstes manuelt på den lille ejendom på 10 ha., og gæringen foretages ved lav temperatur for

at opnå mest mulig frugt og friskhed i vinen. En elegant, medium fyldig vin med masser af frugt i den afrundede smag.

1/1 fl.

358,-

FRANKRIG, BOURDEAUX, SAINT ÉMILION

Château du Vieux Guinot, Saint Émilion Grand Cru

70% Merlot og 30% Cabernet Sauvignon druer, 14,5% alkohol

Slottet har tilhørt Rollet-familien siden 1729, som producerer vin efter princippet ”god vin kræver sunde druer”. Dette opnås ved intelligent management af vinmarkerne. Herved opnår vinen en fantastisk bouquet af røde frugter. En fyldig, moden og behagelig vin med smag af kirsebær og noter fra fadlagringen.

​1/2 fl.

198,-

1/1 fl.

388,-

FRANKRIG,BOURGOGNE, BEAUJOLAIS

Louis Jadot, Beaujolais-Village, Combe aux Jacques

100% Gamay druer, 12,5% alkohol

Jardot har opført en vingård og specialindrettet den til at få det ypperste ud af Gamay-druen. Vinen fremstilles med en stor andel af druer fra Grand Gru områder, hvilket giver en overraskende stor smagsdybde. Kan også nydes afkølet. En let og elegant vin med druens gode duft samt en frisk og dejlig blød smag.

​1/2 fl.

178,-

1/1 fl.

328,-

FRANKRIG, VIN DE PAYS D’OC

Montaignan, Syrah, IGP Pays d’Oc

100% Syrah druer, 13% alkohol

LGI wines er en ekspertvirksomhed, der hjælper vinbønder med at holde kvalitetsstandarden på deres vine og fokusere på håndværket. En vin mærket Vin de Pays d’Oc skal godkendes af et smagspanel, før den må bære betegnelsen. Fyldig og koncentreret vin med frugtagtig karakter og en let krydret finish.

1/1 fl.

298,-

ITALIEN, VENETO

Tommasi, Amarone della Valpolicella, Il Sestante

70% Corvina, 25% Rondinella og 5% Molinara druer, 15% alkohol

Druerne til Amarone tørres et halvt år, før de presses. Herefter fadlagres vinen på 3500 l fade. De store fade, den lave beplantningstæthed udtrykker et ønske om at fremstille en traditionel, ægte Amarone, som vinen blev fremstillet i 1950’erne. Autentisk, sofistikeret enkeltmarks Amarone med en tør, frugtrig og fyldig smag.

1/1 fl.

549,-

ITALIEN, VENTETO

Tommasi, Ripasso, Valpolicella, Il Sestante

70% Corvina Veronese, 25% Rondinella og 5% Molinara druer, 13% alkohol

Vinen er produceret fra den Tommassi ejede vingård ”Il Sestante” – det italienske ord for sextant, et instrument der beregner kurs. Ved valg af denne vin er krusen sat til at nyde en fyldig, afrundet vin med nuancer af kirsebær og blommer.

1/1 fl.

399,-

ITALIEN, TOSCANA

Buccia Nera, Podere della Filandra

Sangiovese druer, 14% alcohol

Denne økologiske vin har en flot, klassisk Chianti-bouquet af mørke kirsebær med en undertone af hindbær. Smagen er tør, frugtagtig med en fin balance mellem frugt og tannin.

1/1 fl.

299,-

ITALIEN, PUGLIEN

Torre del Barone, Primitivo

100% primotivo/zinfandel druer, 13% alkohol

Vinen er fremstillet på druer der er dyrket på ”Italiens hæl”, Apulien. En lækker vin med varm bouquet af blomme samt en fyldig, blød og frugtrig smag af blomme, brombær og flot udblødte tanniner.

1/1 fl.

298,-

USA, WASHINGTON STATE,

Chateau Ste. Michelle, Cabernet Sauvignon, Columbia Vally

En Cabernet Sauvignon tilsat Syrah, Merlot, Mourvedre, Petit Verdot, Malbec og Grenache druer, 13,5% alkohol

En meget indbydende vin, hvor vinmagerens fokus er silkebløde tanniner og flot struktur, og herved opstår en vin, der passer til et stort repertoire af mad. Vinen er indbydende, alsidig og sammensat af mange fine smags nuancer.

1/1 fl.

368,-

USA, NAPPA VALLY

Stag’s Leap Wine Cellars, Hands of Time Red Blend

59% Cabernet Sauvignon, 37% Merlot, 4% Petit Verdot samt lidt Syrah og Malbec druer, 13% alkohol

Stag’s Leap vinene er anerkendt som USA’s svar på Grand Cru. Hands of Time symboliserer hver enkelt Winemakers aftryk på vinhusets historie. Bouquet af mørke bær, egetræ og krydderier. Smagen er velstruktureret og blød med en lang eftersmag. En super star i ”New World Wines” begrebet.

1/1 fl.

598,-

Cognac

TOP COGNAC HUS !

Exellent Cognachus blandt de førende...
Eventyret om den Cognac, som i dag findes på størsteparten af Europa’s toprestauranter startede i 1961 med husets første destillation, og det var først i 1972 at den første flaske Léopold Gourmel så dagens lys – takket være den dynamiske og fremsynede indehaver, Olivier Blanc.
Leopold Gourmel benytter kun almindelig filtrering inden aftapningen på flasker – ikke den barske kuldefiltrering. Gourmel’s Cognac er heller ikke tilsat karamel for at give farve til Cognac’en
– eller sukker for at søde den!

Léopold Gourmel, Husets Cognac, Bio Atitude

En let, blød og frisk cognac. Ublended og uden farve.

Pr. glas 2cl

58-

Léopold Gourmel, Age de Fleurs Decanier 15 Carat

En meget kompleks cognac med toner af blomster.
Violer, roser og vanille. Lang og behagelig eftersmag.

Pr. glas 2cl

68,-

Léopold Gourmel, Quintessence 30 Carat

Topcognac. En flot harmoni af alder, aromaer, balance og struktur

Pr. glas 2cl

128,-

Øvrige Avecer

Cognac

Pr. glas 2cl

Martell XO Excellence

​85,-

Renault Carte Noire

60,-

Martell Cordon Bleu

65,-

Martell V.S.O.P

50,-

Calvados Pay’s d’Ange Boulard

55,-

Armagnac

55,-

Armagnac XO

75,-

Whisky

Pr. glas 4cl

Chivas Regal 12 år, Blended

80,-

Glenfiddich 12 år, Single malt

80,-

Ballantines Finest

70,-

Oban Single malt 14 år

95,-

Jameson, Blended

80,-

Jameson 18 års, Blended

135,-

Likør

Pr. glas 5cl

Cointreau

65,-

Grand Marnier – gul

65,-

Drambuie

65,-

Baileys

60,-

Kahlua

65,-

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

phone-outline Ring på + 45 98 44 33 00

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

LUKKET pga. covid-19 restriktioner

Mandag  - torsdag

Fredag

​Lørdag

​Søndag

17.00 - 22.00

17.00 - 22.00

12.00 - 22.00

12.00 - 21.30