Glutenfri aftenmenu

​Ved bestilling af glutenfri retter kan der forekomme ekstra ventetid på maden.

Forretter

Rejecocktail på tallerken

med asparges, cocktaildressing og glutenfri brød

98,-

Salattallerken

med olieeddikedressing og glutenfri brød

68,-

Vegetarret​

Vegetarbøf med petit kartofler,

grønne asparges og gulerødder ristede med hakket rødløg og chiliolie.

175,-

FISKERETTER

Pandestegt Rødspætte vendt i glutenfri mel

med hvide kartofler, citron, tyttebær og smørsauce

215,-

Fiskesymfoni a la Skagerrak

Røget kulmule, ristet kullerfilet, håndpillede rejer, blåmuslinger, serveret med salat, grønne asparges og dressing

225,-

Hvidvinsdampet blåmuslinger

med urter Brunoise, timian samt glutenfri brød og hvidløgssmør

196,-

KØKKENCHEFENS BEUF SPECIALITETER

Steak Bearnaise af oksefilet

med dagens garniture, pommes frites og bearnaisesauce

275,-

Whiskybeuf af oksefilet

med dagens garniture, pommes frites og Bodilles whiskysauce*​​

275,-

Stegeretter

Dansk Bøf

med bløde løg, skysauce, rødbeder og hvide kartofler

175,-

Herregårdsbøf

med ærter, gulerødder, pommes frites og bearnaisesauce

175,-

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro I/S

CVR: 30127692

Åbningstider UGE 42

Mandag - fredag

Lørdag

Søndag

12 - 21.30

12 - 22

12-21

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk