Fiskemenu

Året rundt servere Bodilles kro en 2 retter fiskemenu efter egne fiskeopskrifter.

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Forretten er Bodilles berømte

Fiskesuppe flødelegeret med Noilly prat, urter, rejer, muslinger, 

fiskekød og brød.

Hovedretten varierer efter årstiden:

PANDESTEGT KULLERFILET

med tomat og bløde løg serveret med kogte kartofler og smørsauce.

Ændringer kan forekomme afhængig af vejrforhold og udbuddet på aktionen.​

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Tirsdag - torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

kl. 17 - 21.30

kl. 17 - 22​.00

kl. 12 - 22.00

kl. 12 - 21.00

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk