Bodilles festivalbuffet...

Nyd køkkenchefens udvalgte tapas, forskellige slags kød, fiskesuppe, dagens varme fiskeret... – og slut af med en lækker dessert!

Køkkenchefens udvalgte tapas:

Røget kulmule og sauce verde.

Røget laks med sennepsdressing

½ æg med håndpillede rejer.

Lufttørret skinke med melontern og pesto.

Kold kylling med ananas på sprød salat med karry dressing.

Hvidvinsdampede blåmuslinger med hvidløgs- eller chilismør.

Fiskesuppe med rejer, muslinger og fiskekød.

Ovnbagt havkatfilet med bløde løg og tomat.

Helstegt oksefilet med champignonsauce.

Kryddersvinekam på sommerkål.

Frikadeller med agurkesalat.

Grøn salat komponeret efter årstiden med olie-eddikedressing.

Krydderkartofler.

Grøn kartoffelsalat.

Nybagt brød.

​Dagens kage, brieost og frisk frugt.

NB: Ændringer i menuvalg kan forekomme

Pris kr. 228,- pr. Person​

Serveres i restauranten på 1. sal.

Torsdag den 29. juni, fredag den 30. juni og lørdag den 1. juli fra kl. 17.30.

Bordbestilling anbefales​

Tlf. +45 98443300info@bodilleskro.dk - Bordbestilling

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Alle dage i juli og august

kl. 12-22​

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk