Bodilles festivalbuffet...

Nyd køkkenchefens udvalgte tapas, forskellige slags kød, fiskesuppe, dagens varme fiskeret... – og slut af med en lækker dessert!

Køkkenchefens udvalgte tapas:

Røget kulmule og sauce verde.

Røget laks med sennepsdressing

½ æg med håndpillede rejer.

Lufttørret skinke med melontern og pesto.

Kold kylling med ananas på sprød salat med karry dressing.

Hvidvinsdampede blåmuslinger med hvidløgs- eller chilismør.

Fiskesuppe med rejer, muslinger og fiskekød.

Ovnbagt havkatfilet svøbt i bacon med bløde løg og tomat.

Helstegt oksefilet med champignonsauce.

Kryddersvinekam på sommerkål.

Frikadeller med agurkesalat.

Grøn salat komponeret efter årstiden med olie-eddikedressing.

Krydderkartofler.

Grøn kartoffelsalat.

Nybagt brød.

​Dagens kage, brieost og frisk frugt.

NB: Ændringer i menuvalg kan forekomme

Pris kr. 228,- pr. Person​

Serveres i restauranten på 1. sal.

Torsdag den 29. juni, fredag den 30. juni og lørdag den 1. juli fra kl. 17.30.

Bordbestilling anbefales​

Tlf. +45 98443300info@bodilleskro.dk - Bordbestilling

​Har du spørgsmål så kontakt os.

Restaurant Bodilles Kro i/S

CVR: 30127692

Åbningstider 

Mandag - fredag

Lørdag

Søndag

kl. 17-22

kl. 12-22

kl. 12-21

 

Find vej

Restaurant Bodilles Kro I/S
Tlf.: 20 11 40 49

info@bodilleskro.dk